Yoga op maat

Privélessen

Misschien is de drempel voor een groepsles te hoog, of heb je specifieke noden, of wil je extra aandacht/info bij jouw yogabeoefening, dan is een privéles zeker aan te raden.

Eerst is er een intake waar gepolst wordt naar jouw verwachtingen en eventuele blessures/beperkingen. Vervolgens wordt er een practice op maat gemaakt en wordt deze geoefend.

Yoga in het bedrijf

Steeds meer werkgevers worden zich ervan bewust dat als hun werknemers zich goed in hun vel voelen, zich dat ook vertaalt in betere werkprestaties.

Ook vanuit de overheid worden bedrijven geacht maatregelen te nemen om stress te verminderen en preventief tegen burn-out te werken.

Yoga in het bedrijf organiseren vraagt weinig inspanning, een goed verwarmbaar en verlucht lokaal is al voldoende. Yogamatten en andere toebehoren stel ik ter beschikking.

Yoga op school

Ook jongeren weten de kracht van yoga te smaken en ervaren de positieve effecten ervan, namelijk meer rust en een grotere aandachtsboog. Wetenschappelijk onderzoek heeft immers ook aangetoond dat yoga en mindfulness een gunstig effect hebben bij jongeren die adhd of add hebben of hooggevoelig zijn.
Er zijn diverse mogelijkheden: als initiatie, op een sportdag, als deel van een project,….

Yoga-event

Misschien organiseer je een event waar je yoga wil/kan van laten deel uitmaken.


Contacteer me voor de organisatie van jouw yogales op maat!